Code

Discussion on WooCommerce ELTA Courier Voucher & Label

Discussion on WooCommerce ELTA Courier Voucher & Label

Cart 187 sales

ibenetos supports this item

Supported

This author's response time can be up to 1 business day.

46 comments found.

tourix

tourix Purchased

Καλησπέρα! Ξαφνικά ενω τοσο καιρό ολα εντάξει μου βγάζει στο σφάλμα “Δεν Επιτρέπεται. Δεν Διαθέτετε Αριθμοσειρά” οταν παω να δημιουργήσω voucher. Τι συμβάινει? Δεν εχει αλλάξει τιποτα στις ρυθμίσεις!

Καλησπερα σας, πολύ πιθανόν να έχει συμβεί κατι από την πλευρά της ΕΛΤΑ κούριερ.

Μπορείτε να μου στείλετε περισσότερες πληροφορίες στο email μου; Info@ibenetos.com
tourix

tourix Purchased

Σας ευχαριστώ παρα πολύ για το ενδιαφέρον, μολις σας έστειλα email.

Γεια σας,

Πως μπορούμε να έχουμε πάντα ενεργή την επιλογή “Send completed SMS” μέσα στην δημιουργία του Elta Vouchers?

Θα έπρεπε να είναι αυτόματα τσεκαρισμένο εφόσον το “Εμφάνιση πλαισίου ελέγχου (κατάσταση παραγγελίας) στο checkout” είναι απενεργοποιημένο. Εάν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα στείλτε μου email στο info@ibenetos.com γιατί ίσως χρειαστεί να σας ζητήσω επιπλέον πληροφορίες

Η επιλογή είναι απενεργοποιημένη αλλά εξακολουθεί να μην είναι αυτόματα ενεργή η επιλογή “Send completed SMS”. Θα σας στείλουμε email για να μας βοηθήσετε να το διορθώσουμε.

Στείλτε μου, απλώς επιβεβαιώστε πως έχετε εγκατεστημένα τις τελευταίες ενημερώσεις και των 2 plugin

Καλησπέρα! Μπορώ να αντιστοίχηση σε μια παραγγελία ένα voucher που δημιουργήθηκε με το χέρι αντί απο την εφαρμογή; Έτσι ώστε να πάει το σωστό email στον πελάτη, με τον σωστό κωδικό εννοώ παρακολούθησης όταν βγει από αναμονή και πάει σε επεξεργασία και αποστολή;

Καλησπέρα σας!

Δυστυχώς όχι δεν μπορεί να γίνει αυτό.

Γεια σας,

Αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα μετά από το τελευταίο update.

Όταν δημιουργούμε ένα voucher στο παράθυρο (popup) που εμφανίζεται, πατάμε δημιουργία voucher, το δημιουργεί αλλά δεν εμφανίζεται στα δεξιά το εικονίδιο pdf με το οποίο το εκτύπωνα με από εκεί. Επίσης δεν εμφανίζεται και στις παραγγελίες το εικονίδιο. Θα πρέπει να μπούμε μέσα στην παραγγελία και να κάνουμε επαναδημιουργία του pdf.

Μπορείτε να το κάνετε να εμφανίζεται πάλι;

Δείτε την εικόνα https://drive.google.com/file/d/1XGcw1mrg29ZIX7ptWHICDqY_4OoiIO9J/view

Καλημέρα σας!

Η τελευταία έκδοση δεν αλλάζει κάτι σε αυτές τις λειτουργίες που αναφέρετε. Έχει να κάνει με την υπερφόρτωση των server της ΕΛΤΑ κούριερ.

Ο λόγος που δεν εμφανίζεται το PDF είναι γιατί την στιγμή που δημιουργείτε το Voucher η elta courier αποτυγχάνει να επιστρέψει το PDF, λογικά θα σας εμφανίζει σχετικό error. Όταν συμβαίνει αυτό, σας δίνω την δυνατότητα με το κουμπί να το ξανα εκτυπώσετε.

ή

Στις ρυθμίσεις έχετε επιλεγμένη την επιλογή -> “Άμεση δημιουργία PDF” ?

Καλησπέρα,

υπάρχει τρόπος το barcode να εμφανίζεται στο επάνω μέρος της σελίδας και όχι στο κάτω;

Ευχαριστώ

Καλησπερα σας! Λυπάμαι αλλά είναι αδύνατον να γίνει αυτό καθώς τα voucher labels έρχονται απευθείας από τους servers των ΕΛΤΑ κούριερ.

Hello,

My client needs to print 3 vouchers in one A4. In geniki taxidromiki plugin can do this. Is it possible to explain with steps, how can we do the same in ELTA?

Thanks in advance.

Καλησπέρα,

Ποια ειναι η εναλλακτική σ’αυτό, καθώς στην Εθνική μεταφορική υπάρχει αυτή η δυνατότητα!

Ευχαριστώ

Καλησπερα! Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σας; Ποια εναλλακτική και για πια εθνική μεταφορική;

Εάν ρωτάτε αν υπάρχει εναλλακτική γιαυτο που με είχατε ρωτήσει την πρώτη φορά. Να εκτυπώνονται 3 σε ένα Α4 λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει.

Hello,

My client has given me number for username and user pass. It is able to accept these?

thanks in advance

I’m not sure what are you talking about but this plugin requires 3 things: Customer code Username and Password

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το πρόσθετο των ΕΛΤΑ και ACS. Αν τα κάνω εγγατάσταση δουλεύουν και τα δυο μαζί ώστε να επιλέγω σε πια θα στείλω τι;. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σας! Ναι δουλεύουν μαζί χωρίς προβλήματα και μπορείτε να επιλέγετε εσείς την κούριερ για την έκδοση των voucher

Γεια σας!

Έχω ένα πρόβλημα και θα χρειαστώ την βοήθεια σας.

Ο κωδικός πελάτη στην ΕΛΤΑ έχει και δύο υπο-κωδικούς για τα υποκαταστήματα.

Ο κάθε υποκωδικός έχει επιπλέον αριθμούς. Αν προσθέσω το σύνολο των αριθμών στον κωδικό πελάτη στο διαχειριστικό του plugin το βλέπει ως λάθος.

Από τα ΕΛΤΑ μου απάντησαν ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα επιπλέον πεδίο pel_apost_sub_code και να προσθέσουμε εκεί τον κωδικό του υποκαταστήματος.

Πως μπορώ να το κάνω αυτό μέσα από το διαχειριστικό του plugin;

Καλησπέρα σας,

Στις ρυθμίσεις του plugin υπάρχει αυτό το πεδίο και ονομάζεται βοηθητικός κωδικός.

Εσείς θα πρέπει να συμπληρώσετε και τα 4 πεδία. Συνήθως εαν υπάρχει βοηθητικός κωδικός είναι της μορφής 0000 ή 0001

Κωδικός πελάτη: Όνομα Χρήστη: Κωδικός: Βοηθητικός κωδικός: XXXXX

Παρακαλώ πολύ εάν χρειαστείτε κάτι επικοινωνήστε μαζί μου από εδώ για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

https://ibenetos.com/epikoinonia/

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Καλησπερα , οταν καποιος πελατης πληρωση με αντικαταβολη πως μπορει να περιεχει και το ποσο τις υπηρεσιας αντικαταβολης πριν την εκδοση , γιατι σε μενα δειχνει μονο το ποσο αγορας με τυχων μεταφορικα αλλα πρεπει χειροκίνητα να βαζω την εξτρα χρεωση.

Το πρόβλημα που μου λέτε δεν είναι δικό μου. Διότι το τελικό ποσό της παραγγελίας πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα κόστη + έξοδα αποστολής + λοιπά έξοδα. Οπότε ο τρόπος που έχετε προγραμματίσει τα έξοδα αντικαταβολής μάλλον είναι λάθος.

Το plugin λοιπόν διαβάζει το τελικό ποσό της παραγγελίας σε περίπτωση που είναι αντικαταβολή. Οπότε ίσως να απευθυνθείτε στον προγραμματιστή της σελίδας σας.

Εναλλακτικά δοκιμάστε αυτό: Να προσθέτει πάντα 3 ευρώ με την παρακάτω function οταν είναι αντικαταβολή https://github.com/mastmaster/public/blob/main/iben_elta_change_cashdelivery

Διαφορετικά παρακαλώ πολύ στείλτε μου εδώ https://ibenetos.com/epikoinonia/ ώστε να δούμε πως θα το επιλύσουμε.

Καλημέρα σας. Ενημερώστε με αν σας κάλυψε η απάντησή μου.

Καλησπερα και ευχαριστω παρα πολυ ! ΝΑΙ ΔΕΝ ειναι θεμα τις εφαρμογές , αλλα κατι με την ρυθμίσεις χρεώσεων απο εμας , αυτο το function δουλεψε τελεια ! Ευχαριστουμε για ακομα μια φορα για την αμεση απαντηση και λυση προβληματος , αν και δεν ειναι θεμα του προσθετου.

Καλησπέρα, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας σελίδας στο frontend για αναζήτηση αποστολής παραγγελίας από τον πελάτη; Για παράδειγμα μία φόρμα όπου τοποθετεί τον αριθμό παραγγελίας και εμφανίζεται η εξέλιξη παράδοσης των ΕΛΤΑ. Αν όχι υπάρχει περίπτωση να βγει σε μελλοντική έκδοση; Ευχαριστώ

Καλησπερα σας! Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει αυτή η λειτουργία. Ο σκοπός του plug-in ειναι καθαρά η έκδοση και εκτύπωση voucher. Ομως, ναι υπάρχει περίπτωση να ενσωματωθεί σε μελλοντική έκδοση αλλά όχι άμεσα πχ 1-2 εβδομαδες

Σίγουρα δεν είναι κάτι απλό γιατί πρέπει να προβλεφθούν πολλοί παράγοντες. Στείλτε μου εδώ https://ibenetos.com/epikoinonia/ ενα email αν θέλετε να το συζητήσουμε για να βγει κάτι σωστό

Καλησπέρα. Έχω εκδόση voucher σε Α6, χρειάζομαι το Α4. Πως μπορώ να κάνω έκδοση σε Α4 χωρίς να ακυρώσω το προηγούμενο και να εκδόσω νέο; Έχω αλλάξει εκ των υστέρων από τις ρυθίσεις το μέγεθος σε Α4.

Καλησπερα σας! Δυστυχώς δεν μας δίνει αυτή την δυνατότητα η ΕΛΤΑ κούριερ όποτε δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό. Από την στιγμή που εκτυπώθηκε σε κάποιο μέγεθος δεν γίνεται να αλλάξει.

Επίσης, από την ΕΛΤΑ μας έχουν προμηθεύσει με προεκτυπωμένα έντυπα Α4 τα οποία όμως απαιτούν συγκεκριμένο στήσιμο στο παραγώμενο αρχείο από το plugin. Υπάρχει τρόπος να ορίσω πως θα φαίνεται το αρχείο στην εκτύπωση; Για να μπορώ να χρησιμοποιήσω το έντυπο που μας παρέχει η ΕΛΤΑ;

Ούτε αυτό το υποστηρίζουν. Τα προεκτιμώμενα έντυπα υποστηρίζονται μόνο όταν εκτυπώνονται από το πρόγραμμα τους που πιθανόν έχετε στον υπολογιστή σας. Αλλά κατά την γνώμη μου, δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείται το προεκτυπωμενο χαρτί τους αν καταφέρετε να τα εκτυπώνεται σε Α6. Το Α6 είναι ιδανικό, μικρό και σχετικά φθηνό αφού είναι το 1/4 του Α4. Απλώς θα πρέπει κάποιος να σας τα ρυθμίσει στους εκτυπωτές σας. Άπαξ και σας τα ρυθμίσει κάποιος θα σας εξυπηρετήσει απόλυτα. Στην χειρότερη περίπτωση τα εκτυπώνεται σε Α4 αλλά έτσι καταναλώνεται 1 ολόκληρο χαρτι.

Καλησπέρα σας, Τα elta έχουν πλέον demo περιβάλλον και ζητούν δοκιμαστικές συναλλαγές πριν την αποστολή των Live access. Υποστηρίζεται αυτο από το Plugin σας; Ευχαριστώ!

Καλησπερα σας! Δεν έχω ενημερωθεί για αυτό αλλά τι σας προβληματίζει σχετικά με την χρήση του plug-in? Το url; Αν έχετε πρόσβαση σε κάποια επιπλέον πληροφορία θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω αμεσα.

Εχω ήδη αγοράσει ένα plugin της αγοράς και επειδή δεν έχει test-demo mode τα δοκιμαστικά access που έλαβα από τα elta δεν παίζουν προκειμένου να κάνω τις δοκιμές που ζητάνε προτού μου στείλουν τα κανονικά access. Γι αυτό ρωτάω αν το δικό σας υποστηρίζει τέτοια λειτουργία προκειμένου να το αγοράσω.

Όπως το λέτε όχι δεν υποστηρίζει το test demo URL το plugin. Αλλά αν μου προωθούσατε τα τεχνικά ισως να σας εξυπηρετούσα άμεσα. Ευχαριστώ πολυ

Γεια σας, συγχαρητήρια για το plugin. Διαβάζω το documentation και έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις και δυνατότητες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας των μηνυμάτων που λαμβάνει ο πελάτης και αν υπάρχει δυνατότητα μετάφρασης σε άλλες γλώσσες των email που λαμβάνει ο πελάτης. Χρησιμοποιώ το polylang business και το loco translate για μεταφράσεις.

Ευχαριστώ

Καλημέρα σας!

Ναι υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας του μηνύματος απο τις ρυθμίσεις όπως φαίνεται σε αυτή την εικόνα https://s3.envato.com/files/313805939/Preview%20Image%20Set/01_preview1.png

Ναι, μπορείτε να το μεταφράσετε στις γλώσσες σας με το polylang.

Τα μηνύματα αυτά επισυνάπτονται μέσα στο email της ολοκλήρωσης που λαμβάνει ο πελάτης.

Σε κάθε περίπτωση αν έχετε κάποιο πρόβλημα στείλτε μου εδώ https://ibenetos.com/epikoinonia/

Ευχαριστώ πολύ!

Εξαιρετικά, σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση και αναλυτική απάντηση.

Να είστε καλά! Εγώ ευχαριστώ πολύ.

Kalispera sas,

exoume agorasei to elta courier plugin. Katevasa to latest update version 1.7.0 kai thelw na to kanw update stin current egkatstasi pou einai i version 1.6.2.1.

Einai ok ws upgrade path den tha exw kapoio thema aplws install apo panw kai paizei automata ?

Eyxaristw, FC

The latest version is 1.7.1

Ναι, μπορείτε να το εγκαταστήσετε από πάνω χωρίς πρόβλημα

Επίσης για να το ενημερώνεται πιο εύκολα, μπορείτε να εγκαταστήσετε το envato plugin.

Καλησπέρα σας, Έχουμε ολοκληρώσει την εγκατάσταση του plugin και την εισαγωγή των κωδικών ΕΛΤΑ, ωστόσο όταν επιλέγουμε “Δημιουργία Voucher” στο woocommerce, εμφανίζει Loading και παραμένει σε αυτήν την κατάσταση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπερα σας! Έχετε ανοίξει την απαιτούμενη πόρτα;

Επίσης, σε καποιες περιπτώσεις τα ΕΛΤΑ αργούν να επιστρέψουν απάντηση λόγω υπερφόρτωσης.

Ωστόσο δοκιμάστε και με τους demo κωδικούς για να είμαστε σίγουροι. 999999999 9999999 9999999

Σημερα βγαζει αυτο το μνμ : Error Fetching http headers Try little later again Χθες εκανα αναβάθμιση , αλλα ισως απλα εχουν τωρα καποια θεμα τα ELTA COURIER

Καλησπερα! Δεν έχει σχέση με την αναβάθμιση. Συμβαίνει συχνά αυτό με την ΕΛΤΑ κούριερ αλλά φτιάχνει μετά από μερικά λεπτά.

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το plugin! Σχεδόν lug and play και πολύ εύχρηστο! Μια ερώτηση, ο πελάτης χρησιμοποιεί εκτυπωτή ετικετών SATO. Πως θα μπορούσαμε να προσαρμόσουμε την εκτύπωση?

Καλησπέρα σας! Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας.

Σχετικά με την ερώτηση σας. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας βοηθήσω σε αυτό. Τα μεγέθη των PDF είναι 2 και αυτά επιστρέφονται από τους servers των ΕΛΤΑ κούριερ. Θα πρέπει να δείτε ποιο μέγεθος σας εξυπηρετεί και από εκεί και πέρα ίσως σας βοηθήσει κάποιος ΙΤ ή τεχνικός εκτυπωτών/υπολογιστών να το προσαρμόσει στους εκτυπωτές σας.

Ευχαριστώ πολύ

Γεια σας,

Αντιμετωπίζουμε δύο προβλήματα μετά από το τελευταίο update.

1) Όταν δημιουργούμε ένα voucher στο παράθυρο (popup) που εμφανίζεται, πατάμε δημιουργία voucher, το δημιουργεί αλλά δεν εμφανίζεται στα δεξιά το εικονίδιο pdf με το οποίο το εκτύπωναμε από εκεί. Μπορείτε να το κάνετε εμφανίζεται πάλι;

2) Δεν δουλεύει ο μηχανισμός, ο οποίος ελέγχει αυτόματα αν παραδόθηκε η παραγγελία

Μπορείτε να μας βοηθήσετε;

Σχετικά με το 1 έχουμε το πρόβλημα που δεν εμφανίζεται το εικονίδιο pdf μετά την δημιουργία. Έχουμε την έκδοση 1.6.3.2 Το 2 δουλεύει κανονικά, ίσως είχαν πρόβλημα τα ΕΛΤΑ για λίγο.

Στείλτε μου παρακαλώ screenshots στο email που θα βρείτε εδώ https://ibenetos.com/epikoinonia/ ώστε να καταλάβω ακριβώς τι συμβαίνει.

Επίσης, σας ανέφερα προηγουμένως πως το PDF μπορεί να δημιουργείτε αυτόματα κατά την δημιουργία του voucher και να μην χρειάζονται 2 ενέργειες. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή αυτή από τις ρυθμίσεις -> Άμεση δημιουργία PDF

Οκ έστειλα email στην φόρμα επικοινωνίας

Hallo i want to ask you if this price is for only one year or for lifetime. Yhank you

Hello, it’s for lifetime. Thank you

by
by
by
by
by
by

Tell us what you think!

We'd like to ask you a few questions to help improve CodeCanyon.

Sure, take me to the survey