Discussion on WeePie Custom List Bullets Plugin for WordPress

WeePiePlugins

WeePiePlugins supports this item

Supported

This author's response time can be up to 2 business days.

15 comments found.

hello, i added anew icon to my list under settings, i go to my page, and im using visual editor and now my custom lists is not showing up under custom bullets there is no list its empty please see jpg http://newmatthewladdersinc.webcandywebsites.com/wp-content/uploads/2015/05/bullet.jpg

thanks Holly

my error sorry i didnt hit save twice. thanks all is well

Hey Holly,

Thanks for your purchase!

Is it possible that we take a closer look at your site (dashboard) to take a look at the problem?.

FYI, we didn’t optimized the plugin for the “visualcomposer”, but maybe this is a small problem that we can fix soon.

Please send us your login details to weepie-plugins@outlook.com.

Tanks in advance,

Vincent

Wow good to hear, thanks for the update! ;)

I get ERROR: Couldn’t read transient for setting: wpieclb_settings_general when trying to active the second plugin after activating framework plugin.

Also, what size do I create my bullet file ?

Hey!

Can you email (weepie-plugins@outlook.com) us your Envato purchase code and the URL of the website where you use our plugin so we can try to help you out?

Thanks in advance and best regards,

Vincent

Hi, I am having the same problem. Using Visual Composer, have created the list, added the icon png and saved. also tried saving twice. The WISYWYG has the custom bullets tab. When clicked on, my list is not visible. Have also tried to disable Visual Composer and tried again. Same thing. List does not show. Please sort this asap. thanks

this plugin does not work, if you try to insert bullet nothing will show up, i am not sure why this plugin is left in here, it does nothing!!!!!!!!!!!!!!!!!

Can you email us your Envato purchase number and the URL of the website where you use our plugin so we can try to help you out?

Kind regards,

Mariëtte

Hi, I am getting an error when I attempt to activate the Framework part of the plugin: Fatal error: Declaration of WpieBaseSettings::deleteOption() must be compatible with that of iWpieSettings::deleteOption() in WpieBaseSettings.php on line 70

Okay than,

Let us know if you change your mind and need some help! This is a known bug we will fix in the next update. If you are interested, I could send you a patch.

Best regards,

Vincent

I’ll hold off, cheers!

Why you give us a 3 star rating with the reason:

“I couldn’t get it to work on the server my site is on”

while we offered you a solution for the problem (as a patch).

We regret this very much and hope you’ll make up your mind and give us the chance to fix it.

Bets regards,

Vincent

Hi, I’d like to buy your plugin but first I need to find out if I’d be able to use shortcodes to add it to the page or widget. The pages will be build with a custom page builder so the original WYSIWYG window won’t be available. Also I’d like to use it in a footer widget that’s why I’d need shortcodes. Please let me know if that’s available. Thanks!

Hello, I cant get the bullet plug to be installed both via ftp or directly via wordpress, it says it created a fatal error. Thanks for your help.

Hey!

Can you email us your Envato purchase number and the URL of the website where you use our plugin so we can try to help you out?

Best regards,

Vincent

hi, i want to make a bullet point next to three lines of text, with each line haivng its own css style – is this possible with your plugin?

The 3 lines of text with their own CSS style, would take some custom HTML and CSS but not that much. The trick will be to use the “nth-child(n)” selector.

Because our custom lists have their own CSS class added automaticly, you can alter each list by it’s own unique class and add custom styles.

Best regards,

Vincent

bought it, installed it, broke my site – these are the errors everyone cna see in their browser when visiting the site:

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/source/public_html/xxx/wp-content/plugins/weepie-framework/weepie-framework.php on line 1340

Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/source/public_html/xxx/wp-content/plugins/weepie-framework/weepie-framework.php:1340) in /home/source/public_html/hxxx/wp-content/plugins/wpclef/includes/lib/wp-session/class-wp-session.php on line 124

Hey,

We will update the plugin this evening (local time) with a bugfix for this error.

If you cant wait. Please email (weepie-plugins@outlook.com) us your Envato purchase code and the URL of the website. I will send you a fix for this problem then.

Sorry for the inconvenience and best regards,

Vincent

I installed the plugin per the instructions provided. When I activated the plugin, I now have a blue box at the top of my page that says “HYPHEN.” I deactivated the plugin and the box and contents disappear (as it should not be there).It also changes the color of the containing box at the bottom of the page (OMG! will help you succeed at the highest level). I assume there is some code conflict with the plugin/theme. Please let me know how I can resolve this. Much appreciated.

http://omg.idesigncs.net/assessing-effectiveness/

I installed the plugin. When I activated the plugin, but I active the head home with the inscription “Hyphen”. I disable the plug-in and the box and the contents disappear. Theme used “Impreza”. I saw that only with that theme you create the problem. But it is one of the best selling themes. The page has the title disabled, the dots are inside the cell of visual composer, but still written to appear. On klindex.com it only appears on the home page where you do not use the plugin, rather in the product (where use plugin does not appear that writing). I put the topic on another site, another hosting, and written appears on all pages.

Can you give me a hand?

Hey!

Can you email us (weepie-plugins@outlook.com) your Envato purchase number and the URL of the website where you use our plugin so we can try to help you out?

Further, I do not completely understand your problem. Can you e-mail us screenshots or anything that explains your problem in more detail?

Thanks in advance and best regards,

Vincent

PS: we’re in a busy period, sorry for the possible delay in replying

Hi! My problem: The securities set hyde appear the same and all the same on all pages (no product, no post, only pages) I’ve actually found that by putting hide titles of all the pages will disappear … but I’m not sure that the customer will accept compromise :) Thanks so much…

Hey,

I’ve send you an email.

Best regards,

Vincent

I’m getting the following error message:

Fatal error: Uncaught exception ‘Exception’ with message ‘Template does not exist or couldn’t be loaded due to file permissions on path ””.’ in /home2/awinkler/public_html/wp-content/plugins/weepie-framework/lib/template/WpieTemplate.php:683 Stack trace: #0 /home2/awinkler/public_html/wp-content/plugins/weepie-framework/lib/settings/WpiePluginSettingsPage.php(895): WpieTemplate->render(false, true) #1 /home2/awinkler/public_html/wp-content/plugins/weepie-framework/lib/settings/WpiePluginSettingsPage.php(915): WpiePluginSettingsPage->render() #2 [internal function]: WpiePluginSettingsPage->showPage(’’) #3 /home2/awinkler/public_html/wp-includes/plugin.php(525): call_user_func_array(Array, Array) #4 /home2/awinkler/public_html/wp-admin/admin.php(236): do_action(‘settings_page_w…’) #5 /home2/awinkler/public_html/wp-admin/options-general.php(10): require_once(’/home2/awinkler…’) #6 {main} thrown in /home2/awinkler/public_html/wp-content/plugins/weepie-framework/lib/template/WpieTemplate.php on line 683

Hey,

Can you send me:

- your purchase code and URL - screenshots of the error - plugin version

to weepie-plugins@outlook.com.

Thanks in advance and best regards,

Vincent

Just sent. Please confirm. Thanks.

Hey,

We received your last email, thanks!

We’ve send you an email about our internal changes.

Thanks for your patience and understanding in advance.

Thanks and best regards,

Vincent

OMG, I just installed your plugin and it broke my system completely. I checked the messages here and a lot of people had the same issue. Please help fixing it ASAP. right now they are disable due to breaking my site, I just sent you an email

Hey,

Sorry for your inconvenience! We’re in the middle of a major intern change.

If you find any problems, try to disable the plugin temporarily.

Next week from March 2 we will be back and try to fix your issue.

We hope for your understanding!

Thanks and best regards,

Vincent

I purchase the plugin but It hide all my content I see just the menu and comment , all content has hide from your plugin , please I waiting your update as soon as possible

Hey,

Sorry for our late reply and your inconvenience! We’re in the middle of a major intern change.

Can you send me:

- your purchase code - URL - screenshots of the problem/error - plugin version

to weepie-plugins@outlook.com so that we can take a closer look at your problem.

Thanks in advance and best regards,

Vincent

I can’t activate plugin and waiting your visited by link because I have many customer visite my website , there is many here has like my problem

Hey,

Did you send us the asked information? We did not receive it unfortunately.

Please send us:

- your purchase code

- URL

- screenshots of the problem/error

- plugin version

to weepie-plugins@outlook.com so that we can take a closer look at your problem.

Thanks in advance and best regards,

Vincent

Hello I have purchased and installed the plug in. All the content of my homepage is disappeared. Posts, categories, widgets everything is gone only blank space is there. How can I fix this? I see that many other people have experienced a very similar problem please let me know as soon as possible.

Hey,

I just send you an email.

Thanks in advance and best regards,

Vincent

I have purchased everything and I am waiting for my code. I registered it on your website and it seems to not be sending me an email.

Can you send us the email address and the purchase code you used for your registration to weepie-plugins@outlook.com so we can try to help you out?

Thanks in advance and kind regards,

Mariëtte

Vincent already just solved your problem!

Kind regards,

Mariëtte

by
by
by
by
by
by