AA-Team

AA-Team supports this item

Supported

This author's response time can be up to 10 business days.

75 comments found.

Hi AA-Team,

I just purchased the plugin and we have a problem with it – it might be the same problem you have with your live preview.

When I activate the plugin and after I give it the desired settings, all my images disappear and when you try accessing one of the images, a 404 error appears (although the path to that file is correct)

Here is an example, for a blog image: http://tinyurl.com/7g3nysm

Can you help?

Hello AA-Team,

I really need an answer to this problem, as the plugin does not act the way the description says it should act.

Please contact us via email, support forum or live support.

Cheers, A

rty

rty Purchased

” IMAGES DOESN ’T APPEAR WHEN PLUG -IN IS ACTIVATED ! “

I want to ask are you going to fix this problem ever ?

I had this problem 1 year ago and I tried to use your plugin now … and I still have it!

What I need to give you access to all sites I want to have the plug-in installed ? It is very annoying!

I see I am not the only one having this problem. Are you going to provide some sort of a FIX , or explain how people can fix this problem by their own ?

There isn’t a global fix for everybody, it depends on the user’s server settings.

Also, we don’t offer support on the same issue twice, so make sure you back up the files that were changed.

I’m presuming that you want to install the plugin on another server , if I may ask did you bought an extended license in order to do that?

The standard one is for only one website :)

rty

rty Purchased

I just tested if it is fixed to know if I can use it in future. Its not even live.

Plugin causes my images to 400/404. Same problem everyone else is having.

Fixed…thanks to this quote earlier:

Ok, here’s the solution:

Modify in: wp folder/wp-content/plugins/smartWatermark/watermark.class.php line ~ 107 replace:

$img = $_SERVER[“PATH_TRANSLATED”];

with :

$img = $_SERVER[“PATH_TRANSLATED”]; // recheck try to get file if(!is_file($img)){ $img = $_SERVER[‘DOCUMENT_ROOT’] . $_SERVER[‘REQUEST_URI’]; }

To understand this you can read here

If you still have some problems please contact me.

Cheers, A
I replay you on support forum: http://support.alexandraipate.com/topic/broken-images-upon-activation

Thanx, Andrei Dinca

I sent you a message a week ago and I have not gotten a response…

I need my mony back. this script does not works. does not showing watermarker

we do offer support if you have problems with the plugin, if you don’t want to, you can ask from envato a refund.

How can I use this script to watermark another image on another folder on my website?

This is horrible. All of my images disappeared after activation. I would like a refund.

Hello,

Our plugin doesn’t affect the source file of your images, if you check via FTP I assure you the original images are still there.

Can you send me a link and some administration credentials to check if there’s an error on your website?

Alexandra

Hello,

Our plugin doesn’t affect the source file of your images, if you check via FTP I assure you the original images are still there.

Can you send me a link and some administration credentials to check if there’s an error on your website?

Alexandra

Hi, I am interested in your plugin but it seems like you have not been updating it and the comments here seems to show that there are some bugs in the plugin. Can I know if you will be fixing the problems and have it updated for the latest wordpress version and will it be compatible with Woocommerce and all other lightbox style gallery? Please advise.

awesome plugins..by AA-Team but not updating.. i dont know if this plugin is compatible or not with wordpress 3.9.. please update this plugin..i need it. I see so much AA-Team best works, but all still not updated. it’s really sad.

I only want one category to have a watermark. Is this possible?

Hello, does the Plugin work with the latest WP Version ?

No. Only WP 3.3

by
by
by
by
by
by