nwdthemes

nwdthemes supports this item

Supported

1275 comments found.

HI There!

I’ve been used the module “Slider Revolution Responsive Magento Extension”

Item URL: https://codecanyon.net/item/slider-revolution-responsive-magento-extension/9332896

Item ID: 9332896

Purchase Date: 2017-07-11 22:39:19 UTC

Licensee: Casa do Roadie

I was using in our develepment domain, now we put in Production Domain and nothing happens… All banners that I’ve created disappear.. Please, how can I fix this issue?

I’ve already deregistred the Domain and had reinstalled the Intem Purchase Code, but still with no been displayed at the pages!

Please, let me knw how can I register the module for my Production Domain..

Thanks!

Hi,

I cannot see that you’ve purchased the Slider Revolution extension . Please, log into your account used to purchase the file and we will be able to provide further assistance on your issue.

Regards, NWDThemes team

  Facebook      Twitter

Hello,

I Bought this module some time ago, It never got used on the website it was intended for.

I’d now like to use it on another website we’re building but i can’t de-register it from the other website as it’s no longer up and running.

Could i please have it removed so i can use it on my new domain?

Kind Regards

Hi,

You can use this form for deactivation the item purchase code: https://www.themepunch.com/purchase-code-deactivation/

Regards, NWDThemes team

  Facebook      Twitter

I just recently upgrade to M2.2.2 and installed the latest version of sliderRevolution but I can’t do anything now to my slide and I’ve received this JS error in browser console.

Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (index):1 Refused to execute script from ‘http://localhost/static/version1526663657/adminhtml/Magento/backend/en_US/alphaColorPicker.js' because its MIME type (‘text/html’) is not executable, and strict MIME type checking is enabled. require.js:141 Uncaught Error: Script error for: alphaColorPicker http://requirejs.org/docs/errors.html#scripterror at makeError (require.js:166) at HTMLScriptElement.onScriptError (require.js:1681) jquery-migrate.js:41 JQMIGRATE: jQuery.fn.attr(‘selected’) may use property instead of attribute migrateWarn @ jquery-migrate.js:41 jquery-migrate.js:43 console.trace migrateWarn @ jquery-migrate.js:43 edit_layers_timeline.min.js:1 Uncaught TypeError: Cannot read property ‘onoffStatus’ of undefined at HTMLInputElement.<anonymous> (edit_layers_timeline.min.js:1) at Function.each (jquery.js:370) at jQuery.fn.init.each (jquery.js:137) at Object.t.deepSelection (edit_layers_timeline.min.js:1) at Object.t.init (edit_layers_timeline.min.js:1) at Object.t.init (edit_layers.min.js:1) at HTMLDocument.<anonymous> ((index):5919) at fire (jquery.js:3232) at Object.add [as done] (jquery.js:3291) at jQuery.fn.init.jQuery.fn.ready (jquery.js:3542)

Hi

Are you sure that issue is connected to revslider? As I can see from error message you have wrong mime type.

Try to search for similar issues on magento forums or stackoverflow

Best Regards, NWDThemes team

  Facebook      Twitter

Good morning,

We have recently upgraded from V1 to V5 as the browse image button disappeared and now it doesn’t work at all.

The problem is after the upgrade of RevSlider I cleared the magento cache and had numerous errors with the site failing to load. So I reuploaded the entire revslider code again and that seemed to work. The browse button appears in the slider editor, but the images weren’t rendering on the home page. So I created a new blank slider with just an image and that loaded just fine. Soon as I add any layer within the slider it wont render on the homepage, at all. I’ve spent around 6 hours this evening trying everything, but stressed to the hill and still no further forward I’ve had to disable the slider.

Can you please help?

Many thanks Pete

Hi,

It’s hard to say why does this issue appears and we need to debug it. Please, send us the login details from your website and FTP credentials, so our dev can take a look. You can send the details to nwdthemes@gmail.com

Regards, NWDThemes team

  Facebook      Twitter

Hello, I actually have a 500 error in my site. I just uploaded a video to edit a slider and then it appears: http 500 error what can I do?

Best regards.

GeorgeM_

GeorgeM_ Author Team

Hi,

500 is a server side error and it’s not very informative.

Could you check Apache and PHP error logs for exact error message?

Another way is to update PHP settings responsible for error output and restart your webserver. Check this link for the details.

Regards, NWDThemes team

  Facebook      Twitter

Hi there team NWD. I have searched all over the place but cannot find any information on how to turn graphical images into buttons. There is a way to select a “background image” for a button but that feature seems to be very buggy when the image is larger than any of the pre-set buttons.

I’m trying to insert larger scale images (for retina), downsized to 280 wide x 400 high and include a hyperlink as well as hover effect. How can this be done?

Thank you,

MB

HI MB

In order to get hover effect and include a hyperlink on layer you need to use Layer Actions. Check our documentation for details – https://nwdthemes.com/docs/slider_revolution_m1/docs/layer-actions-links.html

For hyperlink check point 2 or 3 – here you can choose between link to another website / page or link to certain slide

For hover effect check point 6 – you can setup action to show hidden layer on layer hover event.

Best Regards, NWDThemes team

  Facebook      Twitter

Hi NWD,

I’m having some problems with te revolution slider, sometimes it’s not loading the full slide. In this case the headline is missing.

I have tried to add the “smart” lazy load, but it does not fix it. JS is also moved to the bottom.

https://imgur.com/a/99xJ9kC

What can I do to fix it ? The slideshow can be found here: https://www.olivers.dk/hund/hundefoder

But said before, the problem does not happen all the time, but quite often.

I hope you can help me to fix it.

I have uploade the extension, but I still see the problem. Try and go to https://www.olivers.dk/hund/hundefoder and reload the page a couple of times, and you will see some elements are not appering or vanishing after a split second.

I think I fixed the problem, we had moved all JS scripts to bottom of page, which made the problem with loading the elements correctly. So it works if JS is at the top at least for our magento website.

GeorgeM_

GeorgeM_ Author Team

Glad you’ve found a solution :)

Hi,

Pre purchase question

We are using magento 1.9 with ARW Leka – Magento Theme https://themeforest.net/item/arw-leka-magento-theme/14223033?s_rank=4

We received Revolution slider in bundle with theme which is very old version and few of the new functionalities doesn’t work with it.

If we buy separate licence for Revolution slider then can we achieve following things?

1) Have a slider with mixed type of slides like video background, image background in same slider. 2) With Video background can we have auto youtube video on desktops and laptops and have static image for mobile devices? 3) Can we have separate slide delay time for each slide, i.e. video background slide will have 15 seconds of delay time and then it will move to next slide and image background will be for 5 seconds?

Please let me know.

Regards,

GeorgeM_

GeorgeM_ Author Team

Hi,

1) Yes, it’s possible to have mixed type of slides in the same slider but you cannot use background video and background image in the same slide.

2) Yes, it’s possible to autoplay Video on desktops and use poster image on mobile devices instead.

3) Yes, you can set delay on per slide bases

Regards, NWDThemes team

  Facebook      Twitter

Hi,

On php7.1 i get an 500 error:

PHP Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in …/app/code/Nwdthemes/Revslider/Model/Revslider/Framework/RevSliderBaseAdmin.php:100

Jeroen

Temp fix for other php7.1 users: line 100 replace: //self::$arrMetaBoxes[] = $box; if (!is_array(self::$arrMetaBoxes)) self::$arrMetaBoxes = array(); self::$arrMetaBoxes = $box;

Hi Jeroen

Thank you for reporting this bug and your solution. Seems you have version of Slider Revolution older than 5.4.5.2 as this problem was solved in this version. The solution for it was changing initial value of this static variable from string to array – line 44 changed from

private static $arrMetaBoxes = ''; //option boxes that will be added to post

to

private static $arrMetaBoxes = array(); //option boxes that will be added to post

If you have old version you may want to upgrade to fix this and some other issues and get new features.

Best regards, @NWDThemes team

Follow us on Facebook Twitter

wojod

wojod Purchased

Hello, the instagram slider is not working anymore the parameter ”?__a=1” is not supported anymore can you fix that because i have an error “Failed to load stream” ... thanks

Hi

We have fix for this problem and it will be included in version 5.4.7.4 that will be released shortly.

If you want we can send you fix to solve Instagram stream now. Please email us at nwdthemes@gmail.com and tell which Magento version do you use.

Best regards, @NWDThemes team

Follow us on Facebook Twitter

Hi There, we have a strange problem with the slider. When loading the page for the first time, the slider doesn’t load fully. When refreshing the page the slider functions normally. Could you take a look at this? https://groothandel.sectolin.com/ Thanks!

GeorgeM_

GeorgeM_ Author Team

Hi,

Checking your website we’ve noticed a lot of JS errors that come from your theme. This happens because the theme doesn’t meet M2 standards i.e. it loads jQquery library directly in a head section which is wrong and leads to different JS conflicts. According to M2 standards require.js should be used for JS libraries load. We can suggest you to contact the theme developers and ask them to correct this issue.

Regards, NWDThemes team

  Facebook      Twitter

Thanks

You are welcome :)

Best Regards, NWDThemes team

  Facebook      Twitter

do you have a demo access to backend? thanks

GeorgeM_

GeorgeM_ Author Team

Hi,

Unfortunately we do not have a separate backend demo for Magento extension version. Since the interface is the same you can try the Revolution Visual Editor add-on demo: http://rsvisualeditor.themepunch.com/

Regards, NWDThemes team

  Facebook      Twitter

Hello! We are facing with issues on different browsers. Please check our domain, where we activated your module in Chrome and Firefox. The 1st slide (Video-Slide) is not starting on Chrome. On Firefox it is starting as set AUTOPLAY=1. Please advise.

Regards

GeorgeM_

GeorgeM_ Author Team

Hi,

You forgot to post a link to your website where we can check the issue.

Regards, NWDThemes team

  Facebook      Twitter

No, did not forget. Just check the registration data. We do not want to post any url in here.

GeorgeM_

GeorgeM_ Author Team

Unfortunately the authors here don’t have access to such data. If you don’t want to share your website on public please, send it to this emails address george@nwdthemes.com

Hello,

we have got a problem, that if we try to edit any slider we get no list of our slides. Also we get an error in our system.log that says “main.CRITICAL: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/www/users/brdshop/app/code/Nwdthemes/Revslider/Model/Revslider/RevSliderObjectLibrary.php on line 951 [] []”

The system requirements are all checked and shown as ok.

Thanks in advance.

Hi,

Can you please check nwdthemes_revslider_options table in your database. There should be the record with ‘handle’ field equal to ‘rs_obj_favorites’. Check what is the value of ‘option’ field for it. If there is a broken or incomplete serialized data it can cause such an error. Removing this record shold fix it in this case. But generally this should not happen there. Let us know what did you find there so we can fix it in our app too.

Regards, NWDThemes team

  Facebook      Twitter

by
by
by
by
by
by