139 comments found.

satu pertanyaan lagi Gan…yg berfungsi cuma utk penambahan post baru…tapi utk penambahan produk baru (woocommerce) tidak ada notif di HP…padahal di setting terlihat spt gambar dibawah ini :

http://prntscr.com/ejqtna

Mohon pencerahannya Gan…fungsi dari setting tersebut…makasih….

Iya gan, karena kami pakai plugin JSON API yang mana dia hanya terintegrasi dengan data dari wordpress saja dan sepertinya tidak support untuk woocommerce, btw woocommerce itu bentuknya plugin atau apa gan?

woocommerce tuh plugin Gan….

Nah iya, jadi JSON API hanya bisa membaca data basic dari wp nya, tidak bisa baca data dari plugin lain.

Hello, I want to purchase this APP. But before proceeding I would like to know will it support post videos? and other languages? Please let me know . Thanking you.

Hi, you can find article with title “[Video] Most Americans think robots will take jobs – but not theirs”, its contains video and you can play and try it. Yes you can translate to other language

How to show fixed banner ad at bottom in postview activity.

Here for layout/activity_post_details.xml http://pastebin.com/B99UT2Me
remove ads from layout/include_post_content.xml

I figured it out myself

i can add that @rjain883. i did that to my code :)

I think we will much bug fix for next update, but not in short time.

bug fix? dude i’ve been using your code for a long time now and i didn’t find no bugs whatsoever.

yes bugs fix, we got some report from other buyer and listed it

Suggestions.

Q. Can you make Admob display immediately under the featured Image and In the text,

You are doing a good work.

Hi, Its possible to move under featured image, but its impossible to add inside text.

mau tanya gan sblm beli

1. berarti ini system appnya membaca rss feed wordpress y?

2. trs notifikasinya ga ada dari onesignal gan?

3.klo pakai firebase, notifikasinya ini klo ditekan langsung masuk ke dalam halaman artikel?atau cmn buka halaman dpn aplikasi saja?

4. trs aplikasi agan ini ga ada fitur “Featured” mksdnya buat artikel2 yg di sticky gt gan (mungkin bisa bentuk slider atau 2 kebawah, contohnya mungkin kyk theme dari newspaper tagdiv themeforest)?

terimakasih gan replynya maaf gan nnya lg ini kategorinya bisa disetting manual? mksdnya bisa diatur kategori2 apa aja yg mau ditampilkan di appnya? atau kategorinya ini otomatis muncul sesuai dgn yg diweb/yg kita isi sblmnya? trs ini versi WPnya yg kompatible versi brp gan?

maaf gan kebanyakan nnya ini fitur komentarnya bisa di disable/enable ga gan?

Oh tak kira tadi “nnya 1 lg” nya beneran hehehe :)

kategorinya ngambil semua kategori dari wp nya jadi tidak bisa di filter di appnya., Iya kategorinya otomatis sama dengan data di wp.

Yang saya pakai sih wp 4.5.4, seharusnya support dengan versi selanjutnya.

wp-fcm wp version 4.7.3 not activated

The Add-on Tip was unable to be prevented because it caused a fault.

Hi, I replied your refund with comment.

Thanks :)

Hello,

I buy today your Application, and on first time, ( after import project with Android Studio 2.3 ) i have error :

Error:Execution failed for task ’:app:processDebugGoogleServices’. > Malformed root json

How to fix this ?

Thanks

Thomas

please don’t move it, about error

Error:Execution failed for task ’:app:processDebugGoogleServices’. > Malformed root json

you must replace file app/google-services.json with your own file. please read documentation to know how to do that.

Thanks

Dont work.

Same error, but with a other project, the app/google-services.json is work, not with your project.

Hmm, I don’t get your point.

Please contact me on google hangout dev.dream.space[at]gmail.com, I think we need more discussion.

I strongly recommend to try using USB Debugging to run the app. If you don’t have an idea here is the guide: http://enableusbdebugging.xyz/enable-usb-debugging-mode-on-android-5-0-lollipop/ hope it helps.

Q1. The app don’t display quality images as the main website. What do I do to make the app display good image as the main site ?

Q2. Where do I past the admob code for ads to show under image before the text?

Hi,
1. make sure you upload best image quality for featured image.
2. you can edit at layout/activity_post_details.xml

i have quality featured images on my site. why not quality on the App?

can I know your wordpress site url?

sneacker

sneacker Purchased

hi, there is a problem with images when scrolling

If every post doesn’t have a thumbnail, but some has, when you scolling down, some thumbnails will show on some posts without a thumbnail.

The position of an image is ok in detaild view of the post. The problem is only in the scrolling list.

or can I know your wp url, its need some effort to remove my demo sites image.

sneacker

sneacker Purchased

I have send you an email with url.

rjain883

rjain883 Purchased

while playing youtube video, if we press home button then youtube player plays continuously in background instead of pause. Can you please suggest a solution to pause youtube video if we press home button.

I don’t have the code, its just my suggestion. you only need to make webview for global variable then call it at onPause and onResume

rjain883

rjain883 Purchased

This is a bug because running Youtube video in background is against Google policy, so please fix this issue.

Hi, her you can use this for your ActivityPostDetails.java

https://pastebin.com/2wFR6Pqc

Will this be updated to work with the Wordpress built in API? If that’s not possible, what are the limitations?

so many limitation for wordpress, and its impossible.

gan ini berarti webview ya gan, kalau pakai apps ini untuk blog kita sendiri aman gak untuk di upload ke play store?

Thanks Before

Sebenernya ini aplikasi native gan tapi untuk kontennya saja pakai webview, harusnya sih aman, soalnya saya sudah upload dan aman2 saja.

makasih

gan mau nanya sebelum beli mohon dijawab dengan baik hehe. 1. kalau user klik artikel bakalan kedetek engga ya sebagai viewers di plugin2 penghitung viewers web (kaya statistic, google analitic dsb) ? 2. Gambar diartikel bakalan muncul gan? atau cuma muncul featured image aja?

Terima kasih gan sebelumnya, ;)

oke gan, 1. Iya untuk analitycs bakal ke detect setiap user view article, cuman dihitung viewer di wordpress kayaknya tidak gan. soalnya viewer di wp harus dibuka lgsg dari web.

2. Image yang ada di artikel bakal muncul juga.

semoga menjawab :)

sip, jadi saya harus liat report view articel (yang di aplikasi) lewat google analitycs atau pake tool apa ya gan?

Iya gan nanti dari sini https://analytics.google.com

Hello,

It’s possible to have a slider like Markeet ?

Hi, sorry for my late reply.

Its possible, but sorry we are not available for custom works.

Does it support Arabic language? RTL for APP and text view

sorry for my late reply, yes this app support rtl mode

creat015

creat015 Purchased

sore gan..gan saya baru saja beli lg setting plugin fcm, pas di aktifasi koq error ya? “Plugin could not be activated because it triggered a fatal error.” knp itu gan?bisa dibantu perbaiki gan?tq

creat015

creat015 Purchased

halo gan, blm bisa gan (msh mental pas dicoba di HP) cek email gan, mohon bantuannya… Terimakasih

creat015

creat015 Purchased

mlm gan, gan cara ubah memperkecil ukuran tulisan di halaman splash screen (yg dibawah logo itu gan), gmn ya? sama ini gan logonya maksimal ukurannya brp x brp pixel y gan?saya coba kekecilan logo di splash screen nya

Oiya saya lupa balas yang di email itu, kalau untuk memperkecil teks bisa dengan mengatur textsizenya, sumber : http://stackoverflow.com/questions/15524221/change-the-font-size-of-an-textview-element-in-android

kalau logo saya pakai 500×500px

All Respect to you team :) I’ve Pre-Purchase Questions 1. Does it fully support RTL ? 2. Does it support other plugins that runs on my website ? for example I’ve a plugin called (arena Products Store) which shows and give you a table of full specifications of mobiles .. will it works also with it showing it on my app ? 3. will it auto update my content while I update it on my website ? Thankss :)

Hi, 1. yes this app support rtl, but I don’t know what you mean fully support rtl.

2. this app integrated with other plugin data, this app only display data from wordpress, like post, category and comments

3. Yes this app is integrated directly to wordpress data, so when you change the data from your wp app data will change too.

Thanks

by
by
by
by
by
by