e-plugins

e-plugins supports this item

Supported

This author's response time can be up to 1 business day.

632 comments found.

estellew

estellew Purchased

I bought this plugin yesterday and have some (probably many!) questions.

Step 3. after installation says: 3. Create “Directories” categories after setting up the package.

Where are these categories created?

1. Please add/edit listing from front-end “My Account” page

2. Please create listing categories from wp-admin -> directories -> Category

Thanks

estellew

estellew Purchased

Thanks for the quick reply.

Another two questions if I may?

1. I’d like to use the plugin to only allow admin to create the listings as I want to approve all listings. How to do this? 2. I like the slider search page design from your Preview page but it looks like you’re using Revolution slider (not included in your plugin). How to set this up and does it work with any slider?

Thanks

1. Admin can add unlimited listing. If you create package and give add listing access then user can add listing from front-end.

2. Yes. You can use the search shortcode with any slider. [slider_search bgcolor=’6C7A89’]

Thanks

Hi I have a quick question http://dev.french-media.com/cabinets/ when i make a search in location for exemple toulouse i get the result perfect then if i make another search like marseille the plugin stayed on toulouse and does not display the correct result like there is a cache or no refresh

i hope you understand

CODE for the page is 1234

let me know why we have this issue when we do multiple search

also I want to hide 2 fields: http://prntscr.com/glbamg

how can i do it

what are you planning on next upgrade?

thanks

Cyril

1. when i make a search in location for exemple toulouse i get the result perfect then if i make another search like marseille the plugin stayed on toulouse and does not display the correct result like there is a cache or no refresh

Ans : This is working here, I got toulouse=7 data & marseille=2 data

2. I want to hide 2 fields: http://prntscr.com/glbamg how can i do it

Ans : Please edit the template file. You know the file name, You edit template file already.

Thanks

is it possible to make it continuous loading as user scroll on category page? instead of “Older Entries”!!

Please login with item buyer account.

Thanks

site i am working don’t have buyer login all listing is added by admin.

No, You do not purchase the item by envato user name “ifoxsolutions”. Please login by item buyer account.

Thanks

Pod9

Pod9 Purchased

Hi, I’ve just got this setup an my site thanks. On your example page here http://e-plugin.com/directories/archive-layout-1/ it is possible to see some intro text under each listing e.g. “Paris Picnic started as an idea between friends who enjoy picnicking i…”. On my site this does not show? See http://www.prosecco.club/directories/

You need to edit the template file for add more text.

Thanks

Pod9

Pod9 Purchased

When I added one listing everything looked fine but when I add a second the formatting on the listings page is a mess http://www.prosecco.club/directories/. Also, the hover effect is not showing on mouse over.

Please select style 4 from wp-admin-> directory pro -> listing layout

Thanks

Pod9

Pod9 Purchased

Hi, How can I remove the listing fields section (Business type, main products etc). Also, How can I remove the Similar Listings section?

Pod9

Pod9 Purchased

hi, I can’t find those two options in there? I’ve gone to wp-admin->directory pro -> settings > Directory > then to single page, but listing fields and similar listing is not in there?

1. For fields : wp-admin->directory pro -> Listing Fields

2. For similar Listing : We are working on it. You will get the option on next plugin update.

Thanks

Pod9

Pod9 Purchased

okay thanks

How can I custom the Directory page? If I use shortcodes doesn’t show map and items.

Hi, I send an email!

Not received yet. What is your email address ?

Thanks

Hi, my e-mail: adri.boixet@gmail.com

Pod9

Pod9 Purchased

I have a few issues to resolve which I have put together in one support request…

1. On the listing page the map shows the listings in the wrong location. It’s fine on the detail page though.

2. In Settings>Directory> Search Options I have set “Location” not to show but it is showing. I would also like to remove filter by tag from the search too.

3. The “Choose a City” and “Choose a Country” search fields do not propagate any options. 4. Is it possible to for the photos on the listings page not to be cropped? Can I control the height?They are too thin.

5. On the listings page is it possible to have some intro text under the company name?

6. I would like to remove the “fax” option from the detail page. Is the email address secure from spam harvesters here?

7. I can not find the setting to remove “Similar Listings” from the detail page.

8. On the detail page I would like to swap the position of the “About Us content with the “Location Map” below.

9. On the detail page, above the image, the name of the company and the category slug appears, is it possible to delete this? See http://www.prosecco.club/directories/fancy-flutes/

10. The contact form on the detail page goes to the site owner (me) and not the listings owner, is it possible for it to go to the listings owner?

11. (Dependant on the answer above) On the detail page can the title which says “Contact Us” be changed to “Contact [company name]” IE can the company name variable go in there? The reason for this is that I want people to know that they are contacting the listing owner and not the directory owner (me!). And can About Us be changed to About [company name].

12. Is there any security option for the contact form (captcha) so my customers don’t get spam?

Thanks, James

1. On the listing page the map shows the listings in the wrong location. It’s fine on the detail page though.

Ans : Please add/edit listing from front-end “My Account” page then google map API will collect right lat & lng.

2. In Settings>Directory> Search Options I have set “Location” not to show but it is showing. I would also like to remove filter by tag from the search too.

Ans : We will check the option. If we get any issue then we will fixed on next plugin update.

3. The “Choose a City” and “Choose a Country” search fields do not propagate any options.

Ans : Please add/edit listing from front-end “My Account” page then it will collect city & country from google map API.

4. Is it possible to for the photos on the listings page not to be cropped? Can I control the height?They are too thin.

Ans : No. This is responsive image.

5. On the listings page is it possible to have some intro text under the company name?

Ans : you need to edit the template file.

6. I would like to remove the “fax” option from the detail page. Is the email address secure from spam harvesters here?

Ans: No, It will appear all time.

7. I can not find the setting to remove “Similar Listings” from the detail page.

Ans : We will working on it. You will the option on next plugin update.

8. On the detail page I would like to swap the position of the “About Us content with the “Location Map” below.

Ans : you need to edit the template file.

9. On the detail page, above the image, the name of the company and the category slug appears, is it possible to delete this? See http://www.prosecco.club/directories/fancy-flutes/

Ans : No. You can use any url changer plugin.

10. The contact form on the detail page goes to the site owner (me) and not the listings owner, is it possible for it to go to the listings owner?

Ans : Listing owner will get the contact email.

11. (Dependant on the answer above) On the detail page can the title which says “Contact Us” be changed to “Contact [company name]” IE can the company name variable go in there? The reason for this is that I want people to know that they are contacting the listing owner and not the directory owner (me!). And can About Us be changed to About [company name].

Ans : No, you need to edit the template file.

12. Is there any security option for the contact form (captcha) so my customers don’t get spam?

Ans : No, you need to edit the template file.

Thanks

Pod9

Pod9 Purchased

1. On the listing page the map shows the listings in the wrong location. It’s fine on the detail page though. Ans : Please add/edit listing from front-end “My Account” page then google map API will collect right lat & lng. Fup: I’m still having this problem sometimes even when I add through My Account. See the most recent listing called Test Listing http://www.prosecco.club/directories/. It shows up correct on detail page but not on listings page.

3. The “Choose a City” and “Choose a Country” search fields do not propagate any options. Ans : Please add/edit listing from front-end “My Account” page then it will collect city & country from google map API. Fup: Still same problem even after I added Test Listing via My Account.

Please let me check, Please send admin access here : aktar567@gmail.com

Thanks

Hello Sir,

I’m using this plugin for creating directory profiles.

My main concern is that can’t we edit created profiles (added by different users) using directory pro account.

Like user1 have created a profile (listing) using directory pro my-account option. user2 also created one.

Now admin can check all created profile in admin panel under ‘directories’ but we can’t edit it under directory pro account(with its editor).

I hope you got my issue.

Please let me know how we can edit user2 profile using directory pro editor in admin panel.

Toffy

Toffy Purchased

Hi There,

Ok I want to create 2 tables. One table contains Englsh Pakages (http://dev.fqas.qc.ca/wordpress/price-table/) and the other table would contain French Package Names when I swith the language to French. How do I do that?

Please copy the pricing-table page by WPML in your language and translate the string in your language.

Thanks

1. No email notifications are coming through to us when users sign up through the Directory Pro plug in. Why is this happening? 2. I have not seen an update for the plug in – you mentioned that an update would be happening in a month’s time (“Add Award is copy the 1st div of award . If you delete all awards then it is getting blank div. We will fix the issue on next plugin update.”)

Please advise.

1. Your email server is not working.

2. We are working on it.

Thanks

Pod9

Pod9 Purchased

Do we have to setup separate wordpress accounts for each listing owner, can we not manage them all as admin? We would still need emails to go to listing owner.

Is there a way we can track how many emails the listing owner has received from the contact form on their listing? Or CC me on the emails?

Can we edit the meta title for archive pages? What is the variable for category name, not slug? EG <?php what(); ?>

by
by
by
by
by
by