91 comments found

gafstr Purchased

i installed your plug-in now i can’t use my website. This is all that comes up.

Warning: require_once(/home/content/p3nexnas06_data03/44/2150844/html/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/core/class.ffBasicObject.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/content/p3nexnas06_data03/44/2150844/html/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/fileSystem/class.ffClassLoader.php on line 538

Fatal error: require_once(): Failed opening required ’/home/content/p3nexnas06_data03/44/2150844/html/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/core/class.ffBasicObject.php’ (include_path=’.:/usr/local/php5_4/lib/php’) in /home/content/p3nexnas06_data03/44/2150844/html/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/fileSystem/class.ffClassLoader.php on line 538

FRESHFACE

Hi there!

It’s because you didn’t upload the plugin completely. Please delete it and reupload it again via WP Admin. If this won’t help, please re-upload it through FTP. If this won’t help as well, please send me your WP and FTP login, and I’ll make it work asap.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Default-user
gafstr Purchased

Yeah I did it via WP admin the first time, uploaded the “upload this zip” that didn’t work. I’ve just uploaded them individually via ftp and activated the plugin then the framework after and that worked.

FRESHFACE

Hi there!

I’m glad to hear that everything works fine. Please feel free to contact us in case of any questions or problems and sorry for any inconveniences.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Hi. Where I can choose (Custom Code Logic) for apply css code for my backend?

jtorres_mora

In a future can add this amazing option? I saw this option in other plugins like yours.

FRESHFACE

Hi there!

I added it to the task list and it might be implemented in one of the future releases.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

jtorres_mora

Thanks…!

gafstr Purchased

the “and” and “or” buttons aren’t working in safari (they work in chrome). When I click either button it refreshes and nothing changes.

- Update, just tried to save on chrome and it removes the other statements and just leaves the newest statement EG – DEVICE is MOBILE and SLIDER is HOME. It deletes device-mobile and just keeps slider-home

FRESHFACE

Hi there!

I’m really sorry for any inconveniences, please send me your WP and FTP login, I’ll take a look.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Hi :)

I have bought a number of your plugins and they work great :) ... but I am having a issue with this one, and it is beginning to cause me some problems.

It is the same issue reported 2 months ago by “fgallego68” in the comments … where it only works for the first 5 custom codes in the list.

You mentioned in that reply that there would be a fix in the next release. I wanted to check when the next release / fix will be released.

Many thanks in advance

Default-user

Hi :) The update you add works, which is great! many thanks for the quick turnaround :)

One other thing popped up as I was publishing the additional custom codes …

I am adding some icons (e.g. mfg, font awesome etc) via css and unicodes … this involves a ”\” before the unicode e.g. css line …

content:"\f00d";

When I save the code it strips out the ”\”, as a result the change does not appear on the front-end.

Is the code designed to strip out ”\”?

FRESHFACE

Hi there!

Damn, thank you very much, I’ll also fix this issue asap :)

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Default-user

Cool … thanks again :) I will test out the new update when its out

MetMarc Purchased

Hi,

Am I correct that this will help me to change the text in footer without the need for a child theme or changing the footer.php file? Will the text/code that I put there overwrite the text/code in the original file?

MetMarc
MetMarc Purchased

Okay thanks, I can manage that, but where would I put that code, somewhere in your plugin also?

FRESHFACE

Hi there!

Yes, go to Appearance -> Custom Code and insert the code here.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

MetMarc
MetMarc Purchased

Thanks, that sounds great, I’ll try it out for my next project!

piglabs Purchased

whenever i upload the fresh custom code upload this file via ftp when activating it renames the folder to fresh framework, and says the plugin file doesnt exist.

FRESHFACE

Hi there!

I’m really sorry for any inconveniences, please send me your WP and FTP login and I’ll make it work ASAP.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

The last update 1.1.9 simple crash the code all see in gray and no colors. Simple don´t work I can´t edit any code. Please I can´t work.

FRESHFACE

Hi there!

I’m really sorry for any inconveniences, we tested it on our machines and it was all working without any problems. Could you please send me your WP and FTP login? I’ll do my best to make it work asap.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Hi,

I just upgraded to the latest version (fresh-custom-code_v1.1.9_2014-12-12-12-33-16-UPLOAD-THIS) and it seems to no longer work. There is no code coloring, there are no controls under Custom Code Logic, and there is some weird code inserted into my css. Here is a screenshot:

http://www.screencast.com/t/EJeJxKA0Fxg

Any ideas?

Thanks,

Doug Ward

FRESHFACE

Hi there!

Please send me your WP and FTP login, I’ll take a look.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

literayz Purchased

I have a fresh WordPress 4.0 install running TwentyFourteen with both Fresh Framework and Fresh Custom Code installed. No other plugins are active. Permissions on the plugins folder are set correctly

None of the dynamic features on the Code Edit page work. There are no console errors. It appears scripts may not be loading for the Code Edit page. I can’t see any scripts being loaded to the page via chrome developer tools or source view. I don’t know what “is” supposed to be loading so it’s hard for me to give further detail.

I cannot give you log in or FTP access because I am working in a secure/firewalled development environment.

Your guidance in solving this issue would be much appreciated.

FRESHFACE

Hi there!

I’m really sorry for any inconveniences. In order to fix this issue I would really need to see your site live and need to have FTP login as well. I could be caused by unlimited number of factors and I don’t have a chance to guess it just from your description :((

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Default-user
literayz Purchased

Okay I have opened the firewall and given you the user information via the support form.

3504

winkweb Purchased

Hi Freshface,

1. I added some JS, and it worked fine. However, now I want to make a CSS file, but its not giving me css, it keeps showing in CUSTOM CODE CONTENT <script type=”text/javascript”></script> I published the document to see if it would change but it didn’t. How do I fix this?

2. Nothing shows on my interface when I check “Apply only if:” Do you know why?

Thanks!!

literayz Purchased

This plugin, as of the most recent update, is broken and not working. It seems that my issue as well as DouglasCWard and winkweb issues are all the same. Coincidence? I think not.

The plugin is not loading any scripts to the admin code edit screen which is why you have people saying that interface elements are not working or showing up.

I like this plugin and want to use it, I really do, but you need to fix this issue asap. Until then, you can count on me to be here every day, in a new thread, reminding you that it’s broken.

by
by
by
by
by
by