549 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi, I have this error after installation.

Call to undefined function Thapp\JitImage\Cache\finfo_open()

Look at my website: http://truck-spotters.com/users

abhimanyusharma003

Hello Lejtecolee

You don’t have fileinfo extension enabled in your PHP settings.

Please enable fileinfo extension and every thing will be fine.

We have already mentioned all the server requirements in the product description.

To know about best server setup visit http://codecanyon.net/item/artvenue-community-script/5771542/faqs/20171

Thanks

Default-user

That’s true, I was delete this file :) Thanks for the quick reply. I’ll try to solve the problem.

Default-user

phpinfo.php with code <?php phpinfo(); ?> in public_html and still error.

Default-user

It’s hard to set it all :) I’m a beginner.

abhimanyusharma003

You look like really very beginner.

phpinfo just gives information about you PHP version nothing else.

Contact your host and ask them to enable fileinfo extension.

Thanks

Default-user

This is what I wrote before, it was the effect of too long hours. This file does not have anything to do with the requirements of the server.

The hosting company gave me needed extensions. But now I have this problem: Class ‘PDO’ not found

So there is no PDO extensions?

Default-user

Did You know a good hosting?

abhimanyusharma003

Hello Lejtecolee

If you getting PDO trouble, for sure PHP PDO extension is not enabled. This is something by default enabled in every PHP installation.

Some hosts that I prefer

  • Fortrabbit
  • DigitalOcean
  • BlueHost ( ask them first about requirements )
  • HostGator ( ask them first about requirements )
Default-user

I changed hosting on Hostgator and website works fine. Is it possible to add watermarks in upload images? And did You add subcategories?

abhimanyusharma003

No, there are no watermarks currently also no subcategories.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Great Writing. I wonder if users have to integrate with my existing database?

abhimanyusharma003

Hello discbr

No, this is full featured script. User must have to create an account before using uploading and other features of your site.

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
Canonian Purchased

Hello abhimanyusharma003,

Great script, working well on my site. For now just one question for maybe future plan. Could you enable that admin can contact users through admin portal? I see just hundreds mails of users, but copy/paste emails in outside app. for mailing is not a good option.

Thanks.

abhimanyusharma003

Hello Canonian

Many thanks for appreciation :)

We are working some good features in the script, for sure I will keep this request in consideration.

Thanks

Default-user
Canonian Purchased

Thanks, for fast response. After I read all you replies here in support…damn You are really good developer with fast support :) Keep it up. Regards from Croatia.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
ilumpruj Purchased

hi! i dont think images on the rss feeds appear on tags – http://community.artzap.ph/tag/louigi/rss

Just saw that its been recently updated (July 26) whats are the new updates? :)

abhimanyusharma003

Hello ilumpruj

Will add them in the next update, you can also contact me via mail if you like. Many thanks for reporting.

Nothing new, I just updated the documentation. If there is any change, I will provide it in the description and every file that is changed in update guide.

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
sledge00 Purchased

I’ve purchased and installed your work. I’ve created a forge database and done “php artisan migrate”.

Now, i am lost… what can I do? I don’t have any possibility to install anything. It seems I only have laravel based framework.

Please help.

abhimanyusharma003

Hello sledge00

You are using Laravel forge ??

  • Create a blank database
  • Upload the script
  • Visit yoursite.com/install
  • Provide the details in the install very accurately
  • Click Install, you are done

Install will take of every thing.

Default-user
sledge00 Purchased

I’ve downloaded and extracted the Main.zip in a directory, and set the web host to public folder. I have enabled debug mode in app/config/app.php, and I’ve had mysql error with forge table, so i’ve done php artisant migrate to create a forge database.

I am new to laravel..

Ok for your instructions, but 1. What is the name of the blank database i have to create? 2. When i visit “http://localhost/install”, it tells me “URL NOT FOUND”.

This is my htaccess <IfModule mod_rewrite.c> <IfModule mod_negotiation.c> Options -MultiViews </IfModule> </IfModule>

RewriteEngine On
  1. Redirect Trailing Slashes… RewriteRule ^(.*)/$ /$1 [L,R=301]
  1. Handle Front Controller… RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^ index.php [L]

So, I am stuck.

Default-user
sledge00 Purchased

When i just visit “http://localhost”, I get this:

Trying to get property of non-object $request = DB::table(‘sitesettings’)>where(‘option’, ’=’, $request)>remember(999, $request)->first();

Default-user
sledge00 Purchased

I think the problem is that, I am unable to access http://localhost/install.

And I’ve extracted the Main.zip in a directory and just set public/index.php as web root.

So it seems very very strange.

abhimanyusharma003

Hello sledge00

Please contact me via mail for further issue, with local installation

Default-user
sledge00 Purchased

I am using wampserver. I have deleted the project and made these steps.

Created a "artvenue" folder in c:\wamp\www
Setted c:\wamp\www\artvenue as default web root
Extracted Main.zip in c:\wamp\www\artvenue
Created a "artvenue" empty database

Now I’ve tried http///localhost/public/install http///localhost/folder/public/install http///localhost/app/install

Nothing of these urls work.

I’ve chacked your youtube video, i can’t access Artvenue guide page, I can’t access docs directory too.

I think the zip file i’ve downloaded is not the correct one.

Default-user
sledge00 Purchased

I have no “install” folder in public directory.

Can you give me please a working zip you have with you?

abhimanyusharma003

Follow this step

  • Create a folder with name av in c:\wamp\www\
  • Extract main.zip in av folder
  • Visit http://localhost/av/pubilc/install

On wamp sever make sure that you have

  • PHP 5.4 or above
  • fileinfo extension enabled
  • mode_rewrite enabled in apache
  • cURL is enabled
  • open ssl is enabled
  • mcrypt extension is enabled.

I have no idea why can’t you access youtube video or open docs files.

Contact me via mail for any further issue

Default-user
sledge00 Purchased

Thank you very much, I’m an asshole, it was rewrite_module that was not enabled in apache.

THANK YOU VERY MUCH !!!!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

hi, i was just wondering if there is any way to integrate a chat/mail system in to this script and if so how?

please help!

abhimanyusharma003

Hello martin7664

There is already mailing feature, users get every notification via mail.

If you want chat feature, you have to customize the script your own.

Thanks

Default-user

thanks but is there any chance that your going to add a chat in to the script in the near future?

thanks

abhimanyusharma003

Hello martin7664

No, we don’t have any such plan to add chat feature.

Thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi will there be rss feeds for popular featured and latest in the mext update?

abhimanyusharma003

Hello rentrajano

For sure, we are also working on some great updates . Make sure popular page is updated almost every minute based the a algo so rss on that page will make no sense because there is guarantee or order in which content comes.

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi, I installed the script and everything works great. Now I’d like to install Wordpress but when I open the WP-path, I get a redirection error. I think the script doesn’t allow that. Is there a solution to fix this?

abhimanyusharma003

Hello white_man

You can’t install WordPress and Artvenue in same folders. Like the same way you can’t install two WordPress in same folder.

Either install WordPress or Artvenue in

  • Sub-Domain ( wp.yourstie.com or av.yoursite.com )
  • In a folder ( yoursite.com/wordpress )

Please contact me via mail for any issues

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

is there the update for iron queue ??

thanks

by
by
by
by
by
by